top of page

MASSAGES

Wij bieden een brede waaier van massages aan. Van een relaxerende warme olie massage tot een stevige traditionele thaise massage.

Hot Stone Massage

Een hot stone massage is een massage met basalt stenen van ongeveer 45°c. De hitte en de druk van de stenen dringt diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je erna veel energie.

 

Thaise Reflexology

Thaise voetmassage bestaat reeds meer dan 2000 jaar. De massage begint met een warm voetbad en gaat verder met een drukpuntsmassage met handen vingers en de traditionele houten stok.

 

Deep Tissue Massage

Deep tissue massage is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Dit door middel van langzame, diepe massagetechnieken met veel aandacht voor de spieren. Deze massage is uitermate geschikt bij nek en lage rugpijn.

Thaise kruidenstempel massage

Kruidenstempels worden in Thailand al eeuwen gebruikt bij de massages. Ze zorgen voor een betere bloeddoorstroming en helpen bij chronische klachten.

 

Traditionele Thaise Massage

Dit is een vrij stevige massage waarbij de energiebanen worden gemasseerd en rek en strekoefeneningen worden uitgevoerd. Bij deze massage worden knieën en ellebogen van de masseuse gebruikt.

 

Thaise Aromatherapie

Aromatherapie is een rustgevende massage gebaseerd op de 10 energiebanen. De massage gebeurd met warme olie waaraan essentiële olieën toegevoegd worden.

 

Thaise Aromatherapie

Aromatherapie is een rustgevende massage gebaseerd op de 10 energiebanen. De massage gebeurd met warme olie waaraan essentiële olieën toegevoegd worden.

 

Balinese Massage

Deze massage is een volledige lichaamsbehandeling waarin facetten uit andere massages verweven zijn. Er wordt gebruik gemaakt van kokosolie welke goed is voor gewrichtspijnen en de bloedsomloop. Deze massage brengt het lichaam in een diepe staat van relaxatie

 

Lymfe​drainage

Dit is een heel zachte massage. Daar de lymfebanen juist onder de huid liggen zouden deze anders dichtgeduwd worden zodat de drainage van het vocht anders niet mogelijk is. De massage bestaat uit een vast patroon nml naar de dichtsbijzijnde lymfeknopen.

 

Voetspa

Deze behandeling bestaat uit een ontspannend voetbad gevolgd door een voetverzorging en een voetmassage.

 

Indische Hoofdmassage

Indische hoofdmassage voelt u in het hele lichaam. Op het hoofd zitten nm.l heel belangrijke acupressuurpunten die de energie in het lichaam beter laten stromen. Deze massage gebeurt met kokosolie en vermindert hoofdpijn, slapeloosheid en depressie.

 

bottom of page